Головна | Реєстрація | Вхід | Форум | Галерея | про Trance & Biography DJ | Зв'язок з адміністратором | ДРУЗІ ПОРТАЛУ Вітання Гість | RSS
Розділи:
A.S.O.T. and Dance Department
... with Armin van Buuren
Anjunabeats Worldwide
... with Super8 & Tab / Daniel Kandi / James Grant / Mark Pledger / Daniel Kandi & Kris O'Neil
Beautiful Voice
... with MDB
Captured Radio
... with Mike Shiver
Club Life
... with DJ Tiesto
Corsten's Countdown
... with Ferry Corsten
Club Elite Sessions
... with M.I.K.E.
Deep Blue
... with Solarstone & Agnelli & Nelson
Euphonic Sessions
... with Kyau vs. Albert
F.S.O.E. & Spiritual Moment
... with Aly and Fila
Future Vibes
... with Vast Vision
Global DJ Broadcast
... with Markus Schulz
HeavensGate
... with Alex M.O.R.P.H. B2B Woody van Eyden
Identity Mix
... with Sander van Doorn
Intuition
Intuition radioshow
Magic Islan Music 4 Balearic People
... with DJ Shah
Mellomania Deluxe
... with DJ Shah & Pedro Del Mar
Nocturnal
... with Matt Darey
PureSound Sessions
... with Danyi
Rush Hour
... with Christopher Lawrence
Russia Goes Clubbing
... with Bobina
Spiral Sessions
... with Robert Nickson
Tone Diary
... with Marcus Schossow
The Mix
... with Blank & Jones
Trance Around The World
... with Above & Beyond
Trance Dance Show
... with Paul Vinitsky
TRANCEformance
... with Deep Fusion
Trance Dependence
...with Papa TereZ
Water World
Water World - це радіошоу де кожен випуск унікальний
Vonyc Sessions
... with Paul Van Dyk
Альбоми
Альбоми виконавців
Відео
Відеокліпи та просто відео пов'язане за музикою
Сингли
Окремі треки
Сети
Записи лайв виступів
Новини
Спілкування
500
Опитування
Як часто Ви відвідуєте наш сайт ?
Всього відповідей: 112
RedTram
Завантаження ...
Стартова » 2008 » Січень » 17 » АТВ (Збірка відео від Андре)
АТВ (Збірка відео від Андре)
20:26




У цьому розділі ми розповідаємо про відеокліпи Андре і про враження, які виникають у нас при їх перегляді. У комплект відеопідсилювача входять рецензії, кадри з кліпів і посилання на їх закачування з Інтернету.

ATB — “9 pm”

В кінці 1998 року, вийшов легендарний “9 pm”, який уразив вуха мільйонів. У ’99-му, його вже знав кожен і дізнавався буквально з перших секунд. А скільки було зроблено реміксів на цю легендарну композицію, або продано копій цього твору? Та вже і не злічити. Все йшло як по маслу, і приголомшуючий успіх треба було закріпити до кінця, по цьому приводу вийшов кліп, сюжет якого будується навколо шпигунських ігор, на екранах закручується некволий бойовик.

Довгожданий початок, показує одна з камер спостереження. З борту вертольота сходить серйозна і дивна дівчина, в чорному плащі, окулярах, а в руці валізка.



http://www.gigasize.com/get.php/194102/ATB__9_pm_Till_I_Come.avi

ATB — “Don’t stop”

Що ховається за кліпом “Don’t stop” — для мене залишиться великою загадкою на найближче майбутнє. А саме на років п'ять-десять. Або п'ятдесят. Сюжет, загалом, зрозумілий: Андре діджєй в якомусь бункері, а в сам бункер завозять щодня дівчат. Відразу приходять не дуже хороші думки про барделях, заручницях і так далі Потім, як виходить, він такий для них грає, по ночах вони всі сплять роздільно (хлопчики там, дівчатка тут), а з ранку все починається наново. Включає світло якийсь старпер, що дає Андре вказівки. Якогось там з'являються фоторепортери. Щось все це схоже на вирощування діджея в складських умовах і приміщеннях.



http://www.gigasize.com/get.php/194143/ATB__Dont_stop.avi


ATB — “Killer”


Після двох знаменитих і приголомшуючих синглів “9 pm” і “Don’t stop”, які також були підкріплені дебютними кліпами, вийшла третя пластинка — «Кілер». За традицією її теж не залишили без відео.

Вже дорослий, але ще молодий Андрюша приїжджає в рідні краї, його зустрічає знайома і трохи постаріла залізнична станція, яка колись проводжала в інше місто. Поки він прибув додому не як гість, а як глядач. Спершу він спостерігає за міськими жителями з боку, дивиться, що було за час його відсутності. Далі йде гуляти по місту, попутно зустрічаючи безліч нових і незнайомих осіб.
У завершенні Андре знову потрапляє на зупинку, але вже як гість. Його зустрічає старий друг (до речі, це і є вокаліст Drew Williams), який його миттєво впізнав і прийняв з душею.

Це теж цікаво! У кліпі є пара приємних моментів для нашого камрада, а особливо свій полум'яний привіт шле якийсь «Серый», ім'я якого можна побачити на стіні одного з будинків. Сама архітектура будинків дуже схожа на наші будинки — все здається рідним і близьким.



http://www.gigasize.com/get.php/194172/ATB__Killer.avi


ATB — “The summer”

Кліп на “The summer” — це дуже хороший посібник, про те, як провести свої літні канікули або відпуск. Сядьте зручніше, ми починаємо. Все відео повністю зняте в чорно-білому форматі, здається, немов дивишся старий фільм років так 30-х. Це не як не мінус, а якоюсь мірою плюс, що зрадив свою родзинку. Далі погляду предстає літній ранок, всюди кристальне чисте небо, особу обдуває прохолодне уранішнє повітря, початок нового дня зустрічає один з найкрасивіших і затишніших острівців миру — Ібіца, а разом з ним свій новий день зустрічають наші герої.
Щоб глядачі повністю поринули в теплу атмосферу, відчули сонячну енергетику, і забули на пару хвилин, де вони взагалі знаходяться, режисери відео спрацювали дуже грамотно. Всі деталі і краса острова, передаються очима персонажів. Здається, немов це ти виглядаєш з даху — потираючи ще сонну щічку — і повільно перекидаєш поглядом місцевість навколо себе. Десь з середини, взагалі не доводиться нудьгувати.Ранок змінився днем, вже майже всі встали, хтось робить масаж, або зарядку, прагнучи підтягнути руки вище до неба. Хтось приймає свіжий, холодний душ, або просто мочить ніжки в прохолодному басейні.



http://www.gigasize.com/get.php/194228/ATB__The_Summer.avi

ATB — “The fields of love”


На сингл “The fields of love”, був знятий дуже цікавий кліп, з приводу його теми і асоціацій можна довго сперечатися і міркувати. Під словом «поля любви», маються на увазі не якісь конкретні поля — пшеничні або рисові — а звичайні місця, в яких можна провести час з улюбленою людиною або кращими друзями. Наприклад, полем в даному випадку виступає пляж. Далі все по порядку.
По-перше, “The fields of love”, безпосередньо продовжує тематику, почату ще в “The summer”, — знову літо, повітря розжарене гарячою атмосферою, на термометрі толя 40, чи то 45, очі тішать пляжні піски, грайливі хвилі освітлені золотистим сонцем, час йде до заходу, на березі навколо вечірньої костриці зібралася кампанія кращих друзів. По-друге, сюжет не обмежується одними посиденьками, в нім багато різноманітності: хтось збирається підсмажити пару свіжозловлених рибок, недалеко проходять водні процедури, поруч на березі тріо молодих людей грається з маленьким забавним м'ячиком.
І останок знайдіть своє улюблене «поле», розслабтеся в затишному крузі, як це робить наш герой. Проведіть цей день добре і незабутньо, щоб вранці сидячи на камінчику згадувати яскраві моменти вашого відпочинку.


ATB — “Let U go”


Ще один мудрований кліп Андре — “Let U go”. З протоколу: при прогляданні вищезгаданого відеокліпу, з'ясувалося, що в ролику задіяно два обличчя якогось Андре Таннебергера: один діджєїть, а інший водить транспортний засіб і втікає від чергового наряду міліції. Все це продовжується весь відеоролик, а потім інший на машині приїжджає до першого і на цьому все закінчується. Пов'яжемо це з текстом пісні і що ми отримаємо? I was wrong, to let U go? Можливо. Але навіщо знімати такі мудровані кліпи?




ATB — “Hold you”

На дворі холодна і снігова зима 2001 року. Всі літні розваги — дискотеки, бари — закриті, море теж відпочиває. Але це ще не привід нудьгувати, можна пригадати літо і відвідати знайомий острівець Ibiza (ще він багатьом знайомий як “Eivissa” і «Ібіца»), навіть взимку. Адже для відвідувачів він відкрити 365 днів в році (“abierto 365 dias”).

Дія відео починається в аеропорту, глядача зустрічають самотні тачки для багажу, які відпочивають від роботи. Далі на стіні виникає вигляд моря, що плавно переносить до пісків побережжя і холодного моря. Сам кліп майже повністю знятий в холодних тонах. Але не скрізь, в деяких місцях (найчастіше на стінах) виникають барвисті і теплі спогади про літо, які виділяються із загальної холодної маси, своїми яскравими і соковитими кольорами — ці кадри важко не відмітити. Сама атмосфера, що панує на острові спокійна і тиха: всюди порожні безводі басейни, заповнені листям і сміттям, людей, окрім місцевого населення майже немає.Також трохи була показана клубна сторона. Краєм камери оператор кліпу захопив відомі клуби — “Dc-10”, “Amnesia” — і показав їх з іншого боку.

У завершенні глядачів і нашого мандрівника проводжає тиха ніч, спокійне море, освячене нічними вогнями. Нудьгувати не варто, прийде новий рік і літня пора.






ATB — “You’re not alone”


2002 рік ознаменувався виходом нового альбому “Dedicated” і трійкою нових синглів. Одним з них став трек “You’re not alone”, коріння якого лежить ще в далекому 1996 року. У витоків оригіналу коштують два товариші на ім'я Tim Kellett і Robin Taylor-firth. Свого часу їх робота викликала фурор і надовго залишилася в серцях багатьох слухачів.

Через 6 років, здавалося б цей твір вже забули, але ви не вгадали. Андре як цінитель хорошої, якісної музики, вирішив знову нагадати про цю композицію, відродив її, додавши їй своїх фірмових відтінків, і обернув в трансовую оправу. За традицією нову роботу підкріпили смачним кліпом. Далі все про нього.

Лірика композиції володіє подвійними властивостями, з одного боку — це пісня про взаємну любов двох людей, а з іншої — про дружню любов. Тут у режисера відео були два шляхи: знімати кліп двох чоловік або знімати кліп про Андрюшу і його друзів, щоб показати їх любов і взаємини. Не довго думаючи, був вибраний другий шлях — Андре друзі. Сюжет кліпу вийшов яскравим, соковитим, багато дій, а найголовніше розкриваються все ті моменти, які хотів показати режисер. До Андре в гості із-за океану приїжджає сама Роберта.Вони проводять багато годин в студії, а після вдалої роботи насолоджуються результатами, і добре відпочивають. Андрюша не один, його оточують прекрасні друзі, якщо улюблена справа. Що ще залишається? Насолоджуватися цими дорогими моментами.

Не забувайте своїх друзів і близьких!
I will not worry for you
You’ll be just fine.





ATB — “I don’t wanna stop”


Вперше подивившись кліп “I don’t wanna stop”, я прибував в якійсь зачарованості, немов побачив якийсь новий голлівудський блокбастер. Такого відео в колекції Андре ще не було! Готуйтеся побачити маленький фільм, зі своїм сценарієм і унікальним сюжетом.

Вже з перших кадрів душа радіє і не може описати того щастя, яке відчуває від перегляду. На вулиці похмуро, йде меленький дощик, і ось сюрприз. Андре виявляється не лише хороший музикант, але і хороший актор. У цьому кліпі він зіграв, мабуть, саму кращу роль, тут немає вже звичної ходьби — тепер він герой любовної історії.Також не можу пройти мимо, щоб не відзначити актрису, яка грає другу половинку. Дівчина досить симпатична, цікава і підходить Андре. У них вийшла хороша пара, зі своїми стосунками і проблемами. Весь кліп пронизує складна любовна лінія, також не обійшлося без пристрасті, страждань і нових перемог. Відео переглядається на одному диханні, і ще що радує, режисер постановник опинився не мудаком, а нормальною людиною, завершили кліп дуже ефектно і без розчарувань. Кожен отримав бажане.

P.S. У кого є можливість, раджу купити окремий DVD “Addicted to music”, і подивитися створення кліпу на композицію “I don’t wanna stop”. Дізнаєтеся багато цікавих деталей, і секретів знімального майданчика.





Категорія: Відео | Переглянули: 869 | Додав: Set | Рейтинг: 5.0/3 |

Не забуваємо залишати коментарі та оцінювати матеріал, а також змінювати репутацію релізеру!
Не забываем оставлять комментарии и оценивать материал, а также изменять репутацию релизеру!

Let's not forget to leave comments, rate the material and update the poster's reputation!
Всього коментарів: 4
03.06.2008
4. Юра (Set)
Пароль///Password:e-coin.ru

03.02.2008
3. Set (Set)
Извините, счас нетту времени подборка не полная ... со временем закончу... smile

22.01.2008
2. plaYYeR (plaYYeR)
Чудова робота up

22.01.2008
1. Set (Set)
Счас пока не полный список клипов гдето меньше половины со временем Обновлю, cool

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Панель користувача
Календар матеріалу
«  Січень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук:_
Найпопулярніше
  • Papa TereZ - TRANCE DEPENDENCE episode 018 ...
  • Armin Only Imagine 2008 - 9hr Video!
  • VA - 20 Trance Hits Vol.12 (2010)
  • Papa TereZ - Uplifting wave
  • Tiesto vs. BLK JKS - Dreaming
  • Papa TereZ - TRANCE DEPENDENCE episode 015 ...
  • Papa TereZ - TRANCE DEPENDENCE episode 017 ...
  • Papa TereZ - TRANCE DEPENDENCE episode 014 ...
  • Papa TereZ - TRANCE DEPENDENCE episode 012 ...
  • Papa TereZ - TRANCE DEPENDENCE episode 016 ...
  • Papa TereZ - TRANCE DEPENDENCE episode 013 ...
  • It's all gone Pete Tong (2004) DVDRip
  • Armin Van Buuren - ASOT № 350 Live from Ant...
  • Frankie Wilde - треки з фільма "Its all gon...
  • Ronski Speed - Euphonic Sessions: May 2008 ...
  • Delerium feat. Sarah McLachlan - Silence (2...
  • Tiesto - Club Life 074 (29-08-2008)
  • DJ Merlin & DJ C-Bass - The NXP-Album (2008...
  • Dash Berlin - Till The Sky Falls Down WEB (...
  • Markus Schulz (Recorded Live From Forum Nig...
  • Форум
  • Тор DJ
  • Чому я реєструюся на сайті ...
  • Ваші улюбленні пісні.
  • A State of Trance
  • Аніки
  • Ferry Corsten - Twice In A Blue Moon Show: ...
  • Анкета
  • Фотографії
  • Solarstone - Solaris Internationa
  • Qiev Dance 2009: Trance Edition
  • Ferry Corsten - Twice In A Blue Moon Show: ...
  • Kazantip 2009
  • Swedish House Mafia
  • Tiёsto (all)
  • David Guetta
  • Electro-House
  • Deadmau5
  • House
  • Carl Cox
  • Проги
  • Статистика
    Всього відвідує : 1
    Гостей : 1
    Користувачів : 0

    Locations of visitors to this page
    На сайті не розміщено жодного файлу, інформація призначена виключно для ознайомлення.
    TrancePeople.com © 2024
    Хостинг від uCoz